Kauntungan

Dina raraga hadé nyadiakeun konsumén jeung layanan ngayakeun hiji-eureun, parusahaan urang ogé tindakan minangka agén pikeun inverters, panels surya, Controllers, chargers, jsb ngaropéa produk aman tur luhur-tungtung pikeun konsumén.

produk

Kontrol kualitas pengkuh, customer-berorientasi, ngungudag kaunggulan, partisipasi pinuh, perbaikan kontinyu, Kontinyu ngurangan pamakéan zat ngabahayakeun, sarta narékahan pikeun ngurangan dampak dina lingkungan bumi.

Huizhou Ruidejin Énergi Anyar Co., Ltd.

Ruidejin diadegkeun ku tim profésional dina industri batré.Kusabab 2017, Ruidejin parantos nyayogikeun sistem batré panyimpen énérgi domestik sareng komérsial, sistem batré kakuatan sareng sagala rupa solusi kakuatan sareng produk anu disesuaikan pikeun pangguna global.Kalayan hak cipta intelektual bebas sareng téknologi inti.

Unik boga 8.000 méter pasagi wangunan pabrik jeung spasi kantor sarta boga leuwih ti 200 pagawé.Perusahaan ngagaduhan alat-alat canggih sareng metode tés anu sampurna.Kalayan "tim anu saé, manajemén anu saé, téknologi ilmiah sareng alat canggih".