Profil Perusahaan

wisata pabrik (3)

Ruidejin diadegkeun ku tim profésional dina industri batré.Kusabab 2017, Ruidejin parantos nyayogikeun sistem batré panyimpen énérgi domestik sareng komérsial, sistem batré kakuatan sareng sagala rupa solusi kakuatan sareng produk anu disesuaikan pikeun pangguna global.Kalayan hak cipta intelektual bebas sareng téknologi inti.

Unik boga 8.000 méter pasagi wangunan pabrik jeung spasi kantor sarta boga leuwih ti 200 pagawé.Perusahaan ngagaduhan alat-alat canggih sareng metode tés anu sampurna.Kalayan "tim anu saé, manajemén anu saé, téknologi ilmiah sareng alat-alat canggih" "Produk kami seueur dianggo dina sagala rupa widang, kalebet panyimpen énergi bumi, panyimpen énergi komérsial, komunikasi, forklift, AGV, robot, motor listrik, catu daya UPS, éléktronika médis. , batré starter mobil, jsb.

profil (2)

Dina raraga hadé nyadiakeun konsumén jeung layanan ngayakeun hiji-eureun, parusahaan urang ogé tindakan minangka agén pikeun inverters, panels surya, Controllers, chargers, jsb ngaropéa produk aman tur luhur-tungtung pikeun konsumén.

profil (4)

Produk parusahaan minuhan atawa ngaleuwihan standar CE, FCC, ROHS, MSDS, UN38.3, ISO9001 sakumaha outlined dina laporan panganyarna diterbitkeun.Kami terus ningkatkeun sistem sertifikasi kami pikeun nyumponan kabutuhan palanggan di sakumna dunya.

profil (3)

Ruidejin New Energy Co., Ltd. dumasar kana batré litium, sareng bakal manjangkeun langkung seueur industri énérgi énggal di hareup pikeun ngawangun perusahaan énergi anyar kelas munggaran domestik kalayan tanggung jawab sosial anu rendah karbon sareng ramah lingkungan.Nyadiakeun rojongan kuat pikeun konsumén domestik jeung internasional.

profil (1)

Adhering kana sumanget "ngalakukeun bisnis kalawan ikhlas, unggul dunya kalawan ikhlas", kami customer-berorientasi sarta dumasar kana kualitas, urang pinuh ngamekarkeun jeung ngahasilkeun produk énergi anyar, sarta merealisasikan "puncak karbon" jeung "karbon nétral" dunya.