FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Q: Dupi angkutan barang dina ramatloka akurat?

A: Punten wartosan kami sateuacan anjeun mesen, angkutan barang standar dina halaman wéb dasarna diitung dumasar kana harga angkutan udara biasa, nagara anu béda, beurat pesenan anu béda, angkutan barang anu béda.Punten wartosan kami dina waktosna, kami bakal nyayogikeun anjeun cara pengiriman anu pangsaéna sareng pengiriman barang anu akurat.

Q: Dupi jalan pengiriman barang ka nagara urang kaasup pajeg?

A: Ieu gumantung kana nagara jeung cara pengiriman barang anjeun milih.Seuseueurna nagara Asia, kalolobaan nagara Éropa, Amérika Serikat, sareng Kanada gaduh saluran pengiriman anu kalebet pajak.

Q: Naha waktos angkot téh jadi lila jeung nomer tracking teu diropéa dina ampir sabulan?

A: Sakumaha anjeun terang, batré (utamina batré kakuatan tinggi) mangrupikeun komoditi khusus, syarat transportasi ketat pisan.

Urang transit produk urang ku channel logistik DG formal, éta leuwih laun ti logistik normal, sabab perlu ngadagoan jadwal DG kapal / karéta.Kusabab khususna produk sareng logistik, nomer pelacak anu kami nyayogikeun moal diropéa sateuacan barang ngalangkungan adat di nagara anjeun.Tong hariwang, barang anjeun masih teu normal.Nalika barang ngaliwat adat di nagara anjeun, inpormasi pelacak bakal diropéa, sareng anjeun bakal nampi dina 3-5 dinten.

Q: Dupi produk ieu aman?

A: Lulus overcharge, leuwih ngurangan, leuwih suhu, sirkuit pondok, akupungtur jeung safetytests séjén, euweuh seuneu, euweuh ledakan atanycircumstance.

Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas luhur produk anjeun dikirim kuring?

A: Batré kami sadayana kelas A, Henteu masalah sabaraha anjeun mesen, kami bakal nguji unggal produk sateuacan dikirim.

A: Batré kami sadayana kelas A, Henteu masalah sabaraha anjeun mesen, kami bakal nguji unggal produk sateuacan dikirim.

A: Ieu ogé masalah concerm hébat ka urang.Saatos pamutahiran jangka panjang sarta verifikasi, pak kami agingsnowverysafeandreliable.Nalika anjeun muka bungkusan, anjeun pasti bakal ngaraosan kaikhlasan urang.

Q: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Rék gawé bareng jeung urang?