Warta

  • Situasi Ayeuna sareng Tren Kahareup Pasar Ranté Pasokan di Industri Énergi Anyar Batré Asia

    Dina 2023, industri énergi anyar batré Cina geus salajengna ngawangun ranté industri lengkep ti pertambangan mineral hulu, produksi bahan batré midstream jeung manufaktur batré, nepi ka hilir kandaraan énergi anyar, neundeun énergi, sarta batré konsumen.Eta geus terus ngadegkeun ...
    Maca deui
  • Kumaha catu daya éksternal dianggo?

    Pasokan Daya Luar: Ngartos Kumaha Pasokan Daya Éksternal Gawé Di dunya modéren ayeuna, catu daya luar parantos janten komponén penting dina kahirupan urang sapopoé.Tina kakuatan lampu luar sareng sistem kaamanan pikeun nyayogikeun listrik pikeun acara luar ruangan sareng situs konstruksi, ...
    Maca deui
  • Naon sumber kakuatan portabel?

    Pasokan listrik portabel mangrupikeun alat anu nyayogikeun kakuatan ka alat-alat éléktronik sareng alat-alat nalika angkat.Alat-alat ieu kompak, hampang sareng gampang dibawa, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun kagiatan luar, perjalanan, kaayaan darurat sareng hirup di luar grid.Salaku reliance urang kana alat éléktronik ngaronjat ...
    Maca deui
  • Naon catu daya AC?

    Daya AC, ogé katelah kakuatan AC, mangrupikeun komponén kritis dina seueur sistem listrik sareng éléktronik.Éta tanggung jawab pikeun ngarobih arus bolak-balik ti mains kana tegangan, arus sareng frékuénsi anu diperyogikeun pikeun ngawasa sababaraha alat sareng alat.Dina artikel ieu, urang bakal ...
    Maca deui
  • Tim bubuka

    Tim bubuka

    Tim kami di Ruidejin énergi anyar diwangun ku ngora, proaktif, jeung pagawe ngalaman kalawan pangalaman éksténsif dina industri batré.Kalawan pangalaman euyeub, tim kami téh bisa minuhan kabutuhan terus ngarobah industri batré litium sarta nyadiakeun konsumén w ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping para nasabah anu sumping sareng mariksa batré litium iron fosfat

    Wilujeng sumping para nasabah anu sumping sareng mariksa batré litium iron fosfat

    Salaku pamilik bisnis, penting pisan pikeun nyiptakeun suasana anu haneut sareng ramah pikeun konsumén.Salah sahiji metodeu nyaéta ngabagéakeun para nasabah pikeun mariksa batré dina barang.Ieu henteu ngan ukur nunjukkeun kayakinan anjeun dina kualitas produk, tapi ogé ngamungkinkeun para nasabah ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping Konsumén pikeun Nganjang ka Pabrik

    Wilujeng sumping Konsumén pikeun Nganjang ka Pabrik

    Kami thrilled manjangkeun wilujeng sumping haneut ka sadaya konsumén kami hargana pikeun didatangan pabrik kaayaan-of-nu-seni urang.Di fasilitas urang, urang reueus pisan nunjukkeun téknologi canggih, prosés inovatif, sareng komitmen kana kualitas.Kami yakin yén kunjungan ka fac kami ...
    Maca deui
  • Naon masalah pangbadagna sareng batré litium?

    Batré litium geus jadi bagian integral kahirupan urang sapopoé, powering sagalana ti smartphone jeung laptop ka kandaraan listrik sarta sistem panyimpen énergi renewable.Sanajan kitu, sanajan versatility maranéhanana sarta loba kaunggulan, batré litium ogé nyanghareupan tantangan.Salah sahiji anu panggedéna nyaéta ...
    Maca deui
  • Naon 5 hal anu ngagunakeun batré?

    Pamakéan batre: 5 alat sapopoé anu ngandelkeun batré Batré mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan sapopoe urang, nyayogikeun rupa-rupa alat anu kami andalkeun pikeun komunikasi, hiburan sareng produktivitas.Ti smartphone nepi ka kadali jauh, accu maénkeun peran penting dina ngajaga alat ieu ngajalankeun ...
    Maca deui
  • Naon tren dina industri batré?

    Industri batré ayeuna nuju ngalaman transformasi utama salaku kamajuan téhnologis jeung masalah lingkungan ngajalankeun ngembangkeun téknologi batré anyar jeung ningkat.Tina paningkatan paménta pikeun kendaraan listrik dugi ka paménta pikeun solusi panyimpen énergi, industri batré ...
    Maca deui
  • Naon hartosna batré dina hukum?

    Istilah batré miboga harti anu signifikan boh dina basa sapopoé boh dina ranah hukum.Dina pamakéan sapopoé nujul kana alat nu nyimpen jeung nyadiakeun énérgi listrik, sedengkeun dina hukum eta ngalibatkeun kontak fisik ngahaja jeung haram jeung batur.Tulisan ieu bakal ngulik kana dua harti ...
    Maca deui
  • Panyimpen énergi 20 suku asup kana jaman enol atenuasi + 6MW!Ningde Era Redefine Industri Panyimpenan Énergi

    Numutkeun data ti Administrasi Énergi Nasional Cina, dina ahir taun 2023, kapasitas kumulatif dipasang tina proyék panyimpen énérgi anyar réngsé sareng dioperasikeun di Cina parantos ngahontal 31,39 juta kilowatt.Diantarana, dina 2023, Cina nambihan sakitar 22.6 juta kilowatt ...
    Maca deui