3.2V Lifepo4 sél batré

  • RDJ Rechargeable 3.2v 100ah litium Ion Prismatic Batre Cell

    RDJ Rechargeable 3.2v 100ah litium Ion Prismatic Batre Cell

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 3.2v 150ah Litium Sél 280ah Lifepo4 Sél Batré Litium Beusi Fosfat Batré Surya

    3.2v 150ah Litium Sél 280ah Lifepo4 Sél Batré Litium Beusi Fosfat Batré Surya

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • Siklus Jero Kelas 6000 Kali 3.2v 280ah Lifepo4 Sél Sistem Panyimpenan Surya Batré anu tiasa dicas deui

    Siklus Jero Kelas 6000 Kali 3.2v 280ah Lifepo4 Sél Sistem Panyimpenan Surya Batré anu tiasa dicas deui

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 8000 Siklus Lifepo4 280 Prismatic Solar Litium Ion Batré Cell 3.2v 280ah Lifepo4 Batré Énergi Panyimpenan Batre

    8000 Siklus Lifepo4 280 Prismatic Solar Litium Ion Batré Cell 3.2v 280ah Lifepo4 Batré Énergi Panyimpenan Batre

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • Ganda Hole Stud Ev Prismatic 4pieces Rechargeable Litium Lifepo4 Batré 280ah 3.2v Solar Energy Storage System

    Ganda Hole Stud Ev Prismatic 4pieces Rechargeable Litium Lifepo4 Batré 280ah 3.2v Solar Energy Storage System

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 3.2v 100ah 105ah 120ah Lifepo4 Litium-ion Sel Batre Panyimpenan Surya Pikeun DIY 12v 24v 48v 100ah Lfp Batre Pack

    3.2v 100ah 105ah 120ah Lifepo4 Litium-ion Sel Batre Panyimpenan Surya Pikeun DIY 12v 24v 48v 100ah Lfp Batre Pack

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • Lifepo4 200ah 320ah Batré Litium Ion Solar Stock Lf280k 280ah Lifepo4 Sel Batré 3.2v

    Lifepo4 200ah 320ah Batré Litium Ion Solar Stock Lf280k 280ah Lifepo4 Sel Batré 3.2v

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 3.2v 280ahLfp Kelas A 6000 siklus 230ah 280ah Lifepo4 lithium ion batré panyimpen énergi surya 3.2v Lifepo4 batré

    3.2v 280ahLfp Kelas A 6000 siklus 230ah 280ah Lifepo4 lithium ion batré panyimpen énergi surya 3.2v Lifepo4 batré

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • Énergi Panyimpen 3.2V Calb 163ah LiFePO4 LFP Sél pikeun Batré 48V 24V 5kw

    Énergi Panyimpen 3.2V Calb 163ah LiFePO4 LFP Sél pikeun Batré 48V 24V 5kw

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 8000 Cycle 3.2V 280ah LiFePO4 Batré pikeun Pembangkit Listrik Tenaga Surya Prismatic LiFePO4

    8000 Cycle 3.2V 280ah LiFePO4 Batré pikeun Pembangkit Listrik Tenaga Surya Prismatic LiFePO4

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • batré kualitas luhur 3.2V 280AhLIFEPO4 siklus jero rechargeable batré litium-ion borongan

    batré kualitas luhur 3.2V 280AhLIFEPO4 siklus jero rechargeable batré litium-ion borongan

    Batré LiFePO4 Cina sareng batré litium-ion keukeuh ngékspor batré kualitas luhur.Kami parantos mutuskeun pikeun nyayogikeun jasa ekslusif pikeun para nasabah.Pikeun ngajaga hubungan anu umum sareng mangpaat sareng prospek urang, urang ayeuna malah nginovasi daptar produk urang sababaraha kali pikeun nyumponan kabutuhan anyar.Kami siap nyanghareupan kasusah jeung nyieun parobahan pikeun nangkep loba kemungkinan dina perdagangan internasional.

    Kami bakal rutin masihan supplier sareng ngajawab patarosan para nasabah, sareng solusi kami parantos diakui sareng dipercaya ku mayoritas pembeli, anu tiasa nyumponan kabutuhan ékonomi sareng sosial anu parobihan.Urang tulus ngabagéakeun konsumén luar negeri pikeun konsultasi, cooperate sareng anjeun pikeun lila, sarta nyieun kamajuan babarengan.Kami yakin yén urang bakal ngalakukeun anu langkung saé.

  • RDJ3.2v Lfp Kelas A 6000 siklus 230ah 280ah Lifepo4 litium ion batré gudang tanaga surya 3.2v Lifepo4 batré

    RDJ3.2v Lfp Kelas A 6000 siklus 230ah 280ah Lifepo4 litium ion batré gudang tanaga surya 3.2v Lifepo4 batré

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2