Produk

  • RDJ Rechargeable 3.2v 100ah litium Ion Prismatic Batre Cell

    RDJ Rechargeable 3.2v 100ah litium Ion Prismatic Batre Cell

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 12v 100Ah 200Ah 300AhRechargeable Smart Bms Bluetooth Lithium Ion Lifepo4 Pack Batré Pikeun Gorobag Golf Ev Mobil

    12v 100Ah 200Ah 300AhRechargeable Smart Bms Bluetooth Lithium Ion Lifepo4 Pack Batré Pikeun Gorobag Golf Ev Mobil

    Perusahaan Kami Keukeuh Sadayana Sapanjang Kabijakan Standar "Produk Kualitas Tinggi mangrupikeun Dasar Kelangsungan Usaha;Klién SatisFactIn Janten Titik Ketat AN d tungtung hiji usaha;Perbaikan pengkuh nyaéta Ngudag Abadi Staf "sareng konsistensi tina" reputasi munggaran KLIEN FIRST "pikeun Pemasok LifePo4 Rack Mountain Home Power Storage 12V 100AH ​​150AH 200AH Batre Solar, Tenet Kami Jelas Seueur waktos: pikeun Ngirimkeun Produk Quma LITY Top atanapi Palayanan dina harga anu kompetitif pikeun Konsumén di sakumna dunya.Kami Welcom Kasempetan Calon Pembeli pikeun nyarios ka kami pikeun pesenan oem sareng oDM.

  • 3.2v 150ah Litium Sél 280ah Lifepo4 Sél Batré Litium Beusi Fosfat Batré Surya

    3.2v 150ah Litium Sél 280ah Lifepo4 Sél Batré Litium Beusi Fosfat Batré Surya

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • Daya populér batré litium-ion 12v 100ah 150ah 200ah 300ah batré Lifepo4

    Daya populér batré litium-ion 12v 100ah 150ah 200ah 300ah batré Lifepo4

    Perusahaan Kami Keukeuh Sadayana Sapanjang Kabijakan Standar "Produk Kualitas Tinggi mangrupikeun Dasar Kelangsungan Usaha;Klién SatisFactIn Janten Titik Ketat AN d tungtung hiji usaha;Perbaikan pengkuh nyaéta Ngudag Abadi Staf "sareng konsistensi tina" reputasi munggaran KLIEN FIRST "pikeun Pemasok LifePo4 Rack Mountain Home Power Storage 12V 100AH ​​150AH 200AH Batre Solar, Tenet Kami Jelas Seueur waktos: pikeun Ngirimkeun Produk Quma LITY Top atanapi Palayanan dina harga anu kompetitif pikeun Konsumén di sakumna dunya.Kami Welcom Kasempetan Calon Pembeli pikeun nyarios ka kami pikeun pesenan oem sareng oDM.

  • Penjualan langsung produsén batré 12v Lifepo4 12v 100ah 120ah 150ah 200ah 250ah Rv Solar 200ah Bt batré litium-ion

    Penjualan langsung produsén batré 12v Lifepo4 12v 100ah 120ah 150ah 200ah 250ah Rv Solar 200ah Bt batré litium-ion

    Perusahaan Kami Keukeuh Sadayana Sapanjang Kabijakan Standar "Produk Kualitas Tinggi mangrupikeun Dasar Kelangsungan Usaha;Klién SatisFactIn Janten Titik Ketat AN d tungtung hiji usaha;PERBAIKAN Pengkuh nyaéta Ngudag Abadi Staf "sareng konsistensi tina" reputasi munggaran KLIEN FIRST "pikeun Pemasok LifePo4 Rack Mountain Home Power Storage 12V 100AH ​​150AH 200AH 300AH Batré Solar, Tenet Kami Jelas Seueur waktos: pikeun Ngirimkeun Produk Quma LITY Top atanapi Palayanan dina harga anu kompetitif pikeun Konsumén di sakumna dunya.Kami Welcom Kasempetan Calon Pembeli pikeun nyarios ka kami pikeun pesenan oem sareng oDM.

  • Siklus Jero Kelas 6000 Kali 3.2v 280ah Lifepo4 Sél Sistem Panyimpenan Surya Batré anu tiasa dicas deui

    Siklus Jero Kelas 6000 Kali 3.2v 280ah Lifepo4 Sél Sistem Panyimpenan Surya Batré anu tiasa dicas deui

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 8000 Siklus Lifepo4 280 Prismatic Solar Litium Ion Batré Cell 3.2v 280ah Lifepo4 Batré Énergi Panyimpenan Batre

    8000 Siklus Lifepo4 280 Prismatic Solar Litium Ion Batré Cell 3.2v 280ah Lifepo4 Batré Énergi Panyimpenan Batre

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • Batré 48v Lifepo4 100ah 105ah 135ah 230ah Litium Ion Ip67 Batré Gorobag Golf Listrik

    Batré 48v Lifepo4 100ah 105ah 135ah 230ah Litium Ion Ip67 Batré Gorobag Golf Listrik

    batré karanjang golf utamana dipaké pikeun kakuatan carts golf pikeun mindahkeun pamaén sabudeureun kursus.Batré ieu biasana nyayogikeun kakuatan anu cukup pikeun nyetir karanjang golf sapanjang kursus.Aranjeunna biasana kedah dicas deui saatos unggal babak golf sareng kedah awét sareng tiasa dicas deui pikeun dianggo dina lapangan golf.Karakteristik batré kalebet kaluaran kakuatan anu pas, umur panjang, laju ngecas sareng kaamanan anu pas.Nalika ngagaleuh, anjeun kedah milih jinis batré anu cocog dumasar kana frékuénsi pamakean sareng syarat kinerja karanjang golf.

  • Batré Gorobag Golf Litium 48v Batré Gorobag Golf Lifepo4 48 Volt 72ah 160ah Batré Mobil Golf Listrik

    Batré Gorobag Golf Litium 48v Batré Gorobag Golf Lifepo4 48 Volt 72ah 160ah Batré Mobil Golf Listrik

    batré karanjang golf utamana dipaké pikeun kakuatan carts golf pikeun mindahkeun pamaén sabudeureun kursus.Batré ieu biasana nyayogikeun kakuatan anu cukup pikeun nyetir karanjang golf sapanjang kursus.Aranjeunna biasana kedah dicas deui saatos unggal babak golf sareng kedah awét sareng tiasa dicas deui pikeun dianggo dina lapangan golf.Karakteristik batré kalebet kaluaran kakuatan anu pas, umur panjang, laju ngecas sareng kaamanan anu pas.Nalika ngagaleuh, anjeun kedah milih jinis batré anu cocog dumasar kana frékuénsi pamakean sareng syarat kinerja karanjang golf.

  • Ganda Hole Stud Ev Prismatic 4pieces Rechargeable Litium Lifepo4 Batré 280ah 3.2v Solar Energy Storage System

    Ganda Hole Stud Ev Prismatic 4pieces Rechargeable Litium Lifepo4 Batré 280ah 3.2v Solar Energy Storage System

    Sél batré ngarujuk kana alat anu dipaké pikeun nyimpen énérgi atawa nyadiakeun listrik, biasana diwangun ku éléktroda positip jeung négatif, éléktrolit jeung separator.Cai mibanda ciri-ciri ieu: Kapadetan énergi anu luhur: Sél batré tiasa nyimpen énérgi listrik anu ageung pikeun nyumponan kabutuhan kakuatan tina sababaraha alat, sapertos alat éléktronik portabel, alat listrik, sareng drone.Umur panjang: Inti batré nganggo bahan sareng desain canggih, anu tiasa tahan muatan siklik jangka panjang sareng panggunaan discharge sareng umur jasa anu panjang.Gancang ngecas na discharging: Inti batré boga ngecas tinggi na efisiensi discharging tur bisa gancang ngecas sarta ngaleupaskeun énérgi listrik disimpen.Hampang sareng kompak: Desain sél batré kompak sareng ukuranana leutik, janten cocog pikeun dianggo dina sababaraha alat portabel, sapertos smartphone, tablet sareng konsol kaulinan genggam.Aplikasi sél batré pisan lega, utamana kaasup aspék handap: Alat éléktronik: Batré loba dipaké dina sagala rupa alat éléktronik portabel, kayaning smartphone, tablet, kaméra digital, sarta headset Bluetooth.Parabot listrik: Batré loba dipaké dina alat-alat listrik, saperti rengkuh listrik, gunting listrik, jeung palu listrik, pikeun nyadiakeun pangrojong kakuatan anu kuat.Kandaraan listrik: Batré mangrupikeun komponén inti kendaraan listrik, dianggo pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun énergi listrik pikeun nyetir kendaraan.Panyimpen énérgi anu tiasa diperbaharui: Sél dianggo pikeun nyimpen sumber énergi anu tiasa dianyari, sapertos tanaga surya sareng angin, pikeun nyayogikeun listrik nalika diperyogikeun.Panyimpen énergi: Batré dipaké pikeun nyimpen énergi pikeun kaayaan darurat, sapertos sistem panyimpen énergi bumi sareng catu daya cadangan darurat.Sacara umum, batré muterkeun hiji peran penting dina masarakat modern, nyadiakeun rojongan kakuatan dipercaya pikeun sagala rupa alat jeung sistem.

  • 12.8v 200ah Solar System Lifepo4 Batré Solar Panel System Imah Sistem Énergi Solar

    12.8v 200ah Solar System Lifepo4 Batré Solar Panel System Imah Sistem Énergi Solar

    Perusahaan Kami Keukeuh Sadayana Sapanjang Kabijakan Standar "Produk Kualitas Tinggi mangrupikeun Dasar Kelangsungan Usaha;Klién SatisFactIn Janten Titik Ketat AN d tungtung hiji usaha;Perbaikan pengkuh nyaéta Ngudag Abadi Staf "sareng konsistensi tina" reputasi munggaran KLIEN FIRST "pikeun Pemasok LifePo4 Rack Mountain Home Power Storage 12V 100AH ​​150AH 200AH Batre Solar, Tenet Kami Jelas Seueur waktos: pikeun Ngirimkeun Produk Quma LITY Top atanapi Palayanan dina harga anu kompetitif pikeun Konsumén di sakumna dunya.Kami Welcom Kasempetan Calon Pembeli pikeun nyarios ka kami pikeun pesenan oem sareng oDM.

  • 48v 105ah Lifepo4 Lithium Batre Smart Bms Diwangun Dina Bluetooth Sareng 22acharger Lcd Pikeun Golf Cart Club Car

    48v 105ah Lifepo4 Lithium Batre Smart Bms Diwangun Dina Bluetooth Sareng 22acharger Lcd Pikeun Golf Cart Club Car

    batré karanjang golf utamana dipaké pikeun kakuatan carts golf pikeun mindahkeun pamaén sabudeureun kursus.Batré ieu biasana nyayogikeun kakuatan anu cukup pikeun nyetir karanjang golf sapanjang kursus.Aranjeunna biasana kedah dicas deui saatos unggal babak golf sareng kedah awét sareng tiasa dicas deui pikeun dianggo dina lapangan golf.Karakteristik batré kalebet kaluaran kakuatan anu pas, umur panjang, laju ngecas sareng kaamanan anu pas.Nalika ngagaleuh, anjeun kedah milih jinis batré anu cocog dumasar kana frékuénsi pamakean sareng syarat kinerja karanjang golf.