110V 220V Multifungsi Outdoor Portabel Power Station 500W High Power Portabel Power Station Up Batré 300W

Katerangan pondok:

Salaku catu daya uninterruptible portabel pikeun pamakéan kantor outdoor, éta bisa disambungkeun kana alat digital kayaning handphone, komputer tablet, notebooks, fotografi outdoor, peminat kaluar-jalan, listrik outdoor pikeun luang jeung hiburan, lampu outdoor, pertambangan, widang minyak. , kakuatan Darurat géologis pikeun éksplorasi jeung nyalametkeun bencana géologis, kakuatan darurat pikeun pangropéa widang di departemén telekomunikasi, kakuatan darurat pikeun alat médis darurat leutik sarta mikro, ngaronjatkeun daya tahan UAVs salila operasi outdoor, ngaronjatkeun efisiensi UAVs dina operasi outdoor, sarta darurat. ngamimitian mobil.


Rincian produk

Tag produk

FAQ

Q: Dupi angkutan barang dina ramatloka akurat?
A: Punten wartosan kami sateuacan anjeun mesen, angkutan barang standar dina halaman wéb dasarna diitung dumasar kana harga angkutan udara biasa, nagara anu béda, beurat pesenan anu béda, angkutan barang anu béda.Punten wartosan kami dina waktosna, kami bakal nyayogikeun anjeun cara pengiriman anu pangsaéna sareng pengiriman barang anu akurat.

Q: Dupi jalan pengiriman barang ka nagara urang kaasup pajeg?
A: Ieu gumantung kana nagara jeung cara pengiriman barang anjeun milih.Kaseueuran nagara Asia, kalolobaan nagara Éropa, Amérika Serikat, sareng Kanada gaduh saluran pengiriman anu kalebet pajak.

Q: Naha waktos angkot téh jadi lila jeung nomer tracking teu diropéa dina ampir sabulan?
A: Sakumaha anjeun terang, batré (utamina batré kakuatan tinggi) mangrupikeun komoditi khusus, syarat transportasi ketat pisan.

Urang transit produk urang ku channel logistik DG formal, éta leuwih laun ti logistik normal, sabab perlu ngadagoan jadwal DG kapal / karéta.Kusabab khususna produk sareng logistik, nomer pelacak anu kami nyayogikeun moal diropéa sateuacan barang ngalangkungan adat di nagara anjeun.Tong hariwang, barang anjeun masih dina angkutan normal.Nalika barang ngaliwatan adat di nagara anjeun, informasi tracking bakal diropéa, sarta anjeun bakal nampa eta dina 3-5 poé.

Q: Dupi produk ieu aman?
A: Lulus overcharge, leuwih ngurangan, leuwih suhu, sirkuit pondok, akupungtur jeung tés kaamanan séjén, euweuh seuneu, euweuh explosionatany kaayaan.

Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas luhur produk anjeun dikirim kuring?
A: Batré kami sadayana kelas A, Henteu masalah sabaraha anjeun mesen, kami bakal nguji unggal produk sateuacan dikirim.

Q: Batréna beurat pisan, naha bakal gampang ruksak di jalan?
A: Ieu ogé masalah concerm hébat ka urang.Saatos perbaikan sareng verifikasi jangka panjang, bungkusan kami ayeuna aman sareng dipercaya.Nalika anjeun muka bungkusan, anjeun pasti bakal ngaraosan kaikhlasan urang.

Q: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk?
A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

110V 220V Multifunctional Outdoor Portabel Power Station 500W High Power Portabel Power Station Up Batré 300W (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami