HUIZHOU RUIDEJIN 280 Ah 12V Panyimpen Énergi Lifepo 4 Batré Litium 3.2V Rept 280Ah Sél Batré Lifepo4

Katerangan pondok:

1. Hiji, dénsitas énergi anu luhur.Kapadetan énergi tinggi batré litium beusi fosfat ditangtukeun ku prinsip generasi kakuatan na, sabab litium dina batré litium mangrupa atom kalawan jumlah proton 3. Dina massa anu sarua, jumlah mol batré litium leuwih. , sarta énergi dihasilkeun leuwih.kuat, jadi dénsitas énergi leuwih gede.Ku alatan éta, dina kaayaan nu sarua, batré litium beusi fosfat boga kapasitas leuwih badag batan accu lead-asam.

2. Kadua, kinerja kaamanan anu alus.Kinerja éléktrokimia tina bahan katoda batré litium beusi fosfat relatif stabil, anu nangtukeun yén éta boga platform ngecas na discharging stabil.Ku alatan éta, struktur batréna moal robah salila prosés ngecas na discharging, sarta eta moal kaduruk tur ngabeledug.Ieu masih pohara aman dina kaayaan husus kayaning ngecas, squeezing, sarta akupungtur.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran pondok

3. Katilu, daur hirupna panjang.Dina kaayaan operasi anu sami, umur siklus batré asam timah sakitar 500 kali, sedengkeun batré kakuatan fosfat beusi litium dianggo dumasar kana ngecas standar (laju 5 jam), sareng umur siklus tiasa ngahontal 2000 kali.Batré asam timbal tina kualitas anu sami nyaéta "satengah taun énggal, satengah taun lami, pangropéa sareng pangropéa satengah taun deui", sedengkeun batré litium fosfat beusi dianggo dina kaayaan anu sami, sareng umur siklusna sababaraha kali langkung lami tibatan batré. batré kalungguhan-asam.

4. Alus kinerja suhu luhur

Puncak pemanasan listrik litium beusi fosfat tiasa ngahontal 350 ℃ -500 ℃, sedengkeun litium manganat sareng litium kobaltat ngan ukur sakitar 200 ℃.Kisaran suhu kerja lega (-20C--+75C), sareng puncak pemanasan listrik litium beusi fosfat kalayan résistansi suhu luhur tiasa ngahontal 350 ℃ -500 ℃, sedengkeun litium manganat sareng litium kobaltat ngan ukur sakitar 200 ℃.

Daya Tinggi Padet 3.2V 50Ah 100Ah 200Ah 280Ah LIFEPO4 sél batré lifepo4

5. kapasitas badag

Mibanda kapasitas leuwih badag batan accu biasa (timbal-asam, jsb).Éta tiasa dipikanyaho tina kapadetan kapasitas batré.Kapadetan énergi batré-asam timah sakitar 40WH/kg.Batré litium beusi fosfat mainstream di pasar gaduh kapadetan énergi 90WH / kg.kg atawa leuwih.

FAQ

1).Dupi batréna GRADE-A, Brand NEW?

Leres, kualitas kelas A +.kode QR gembleng, Brand anyar.

2).Naha batréna nganggo busbar + baut?

Hargana nganggo bar Beus sareng Bolts, Hiji Batré bakal aya sareng hiji set beus bar sareng baut (contona, Upami mésér batré 4pcs, kami bakal ngirim sél 4pcs sareng busbars 4pcs sareng bolts 8pcs) Upami peryogi langkung mangga ngahubungi kami online.

3).Naha anjeun tiasa nguji unggal batré sateuacan pangiriman?

Kami bakal nguji sadaya tegangan batré sareng résistansi internal sateuacan pengiriman.

4.) Naon jenis bungkusan sél?

Pek sareng pakét anu kuat, unggal sél kana ketebalan busa PE atanapi kantong, teras kana 5 lapisan karton anu kuat.

5).Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun pesenan?

Biasana urang nampi pesenan jaminan perdagangan alibaba online.Pikeun produk RTS (siap pikeun kapal) upami aya biaya pengiriman anu jelas atanapi pengiriman gratis ka nagara anjeun, anjeun tiasa mesen sareng mayar langsung saatos maca sadaya detil, atanapi anjeun tiasa nyayogikeuninpormasi pengiriman barang ka penjualan kami aranjeunna bakal nyiptakeun pesenan online pikeun anjeun.

6).Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun lamun Abdi peryogi pitulung leuwih pikeun urutan?

Anjeun tiasa ngobrol penjualan kami online atanapi ngirim email patarosan, kami bakal ngabales anjeun ASAP.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami