Hot Sale 12V 100Ah Lifepo4 Akku Lithium Lifepo4 Phosphate Batre Pack 12.8V Volt 100 Ah Batre Lfp

Katerangan pondok:

Produk ieu mangrupikeun sistem batré panyimpen énergi 12V 12.8V DC, anu dianggo dina widang neundeun énergi bumi.Gawé bareng sareng inverters sareng alat-alat sanés pikeun ngabentuk sistem anu lengkep.Batré litium beusi fosfat henteu ngandung logam beurat, henteu beracun sareng henteu ngotoran, sareng gaduh umur jasa anu panjang, anu tiasa nyumponan kabutuhan listrik sapopoé kulawarga sareng manjangkeun waktos konsumsi listrik.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Barang

Parameter

Nyarios

Kapasitas nominal

100Ah

(25 ± 2) ℃, muatan baku sarta ngurangan

Tegangan has

12V

Résistansi Impedansi AC (1KHz)

≤0,5mΩ

muatan baku sarta ngurangan

Arus muatan / ngaleupaskeun

0,5C / 0,5C

(25±2) 2) ℃

Pegatkeun tegangan muatan / discharge

14.6V / 10V

muatan maksimum / ngurangan ayeuna

Ngeusi batre / ngurangan

1C/1C

Nurutkeun kana muatan kontinyu / pulsa na ammeters ngurangan

Pulsa muatan / ngaleupaskeun (30s)

2C/2C

Disarankeun lingkup SOC

10%~90%

NA

Suhu Ngecas

0 ℃ ~ 60 ℃

Nurutkeun kana muatan kontinyu / pulsa na ammeters ngurangan

Suhu Discharging

-30 ℃ ~ 60 ℃

Suhu neundeun

Jangka pondok (dina 1 bulan)

-20 ℃ ~ 45 ℃

NA

Jangka panjang (dina 1 taun)

0 ℃ ~ 35 ℃

Rentang kalembaban gudang

<95%

 

Ukuran batré

Kandel: 172mm Lebar: 330mm

Total jangkungna: 215mm

 
 

Beurat batré

12,5 kg

 
 

Siklus hirup

≥ 6000 kali

hawa: 25±2 ℃.

photobank - 2022-08-15T113729.071
ec15c0b77f2341d8b51f458e46c89c9

Fitur

Ngagunakeun batré litium beusi fosfat kalawan kinerja kaamanan tinggi;
alat-alat nu boga fungsi panyalindungan sampurna;
Ngarojong pamakéan paralel multi-mesin, gampang dilegakeun;
Kalawan tegangan-precision tinggi na sampling arus jeung kamampuhan estimasi SOC;Dilengkepan layar tampilan anu kacida visual, anjeun tiasa mariksa status batré sacara visual;

Gambar lengkep

3

FAQ

Q: Dupi angkutan barang dina ramatloka akurat?

A: Punten wartosan kami sateuacan anjeun mesen, angkutan barang standar dina situs wéb dasarna diitung dumasar kana harga angkutan udara biasa, nagara-nagara anu béda, beurat pesenan anu béda, angkutan barang anu béda.

Q: Naha cara pengiriman barang ka nagara urang kalebet pajeg?

A: Éta gumantung kana nagara sareng cara pengiriman anu anjeun pilih.Seuseueurna nagara Asia, kalolobaan nagara Éropa, Amérika Serikat, sareng Kanada gaduh saluran pengiriman anu kalebet pajak.

Q: Naha waktos angkot téh jadi lila jeung nomer tracking teu diropéa dina ampir sabulan?

A: Sakumaha anjeun terang, batré (utamina batré kakuatan tinggi) mangrupikeun komoditi khusus, syarat transportasi ketat pisan.

Kami ngangkut produk kami ku saluran logistik DG formal, éta langkung laun tibatan logistik normal, sabab peryogi ngantosan jadwal kapal / karéta.Kusabab khususna produk sareng logistik, nomer pelacak anu kami nyayogikeun moal diénggalan sateuacan barang ngalangkungan adat di nagara anjeun.Tong hariwang, barang anjeun masih dina angkutan normal.Nalika barang ngalangkungan adat di nagara anjeun, inpormasi pelacak bakal diropéa, sareng anjeun bakal nampi dina 3-5 dinten.

Q: Dupi produk ieu aman?

A: Lulus overcharge, leuwih ngurangan, leuwih suhu, sirkuit pondok, akupungtur jeung tés kaamanan séjén, euweuh seuneu, noexplosionatany kaayaan.

Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas luhur produk anjeun dikirim kuring?

A: Batré kami sadayana kelas A, Henteu masalah sabaraha anjeun mesen, kami bakal nguji unggal produk sateuacan dikirim.

Q: Batréna beurat pisan, naha bakal gampang ruksak di jalan?

A: Ieu ogé masalah concerm hébat ka urang.Saatos pamutahiran jangka panjang sarta verifikasi, bungkusan kami ayeunaverysafeandreliable.Nalika anjeun muka bungkusan, anjeun pasti bakal ngaraosan ihlas urang.

Q: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami