Batré Mimiti Kelautan 12v 80Ah 100Ah Lifepo4 Batré Cranking Batré Litium Mobil Starter

Katerangan pondok:

Daur hirup batré litium RUIDEJIN merek saluhur 6000+ kali.VIP-BMS ultra-cerdas dipasang dina pak batré.Teu sieun seuneu disababkeun ku sabab éksternal.Batré litium gaduh résistansi internal anu rendah, arus kaluaran ageung, waktos ngamimitian gancang, colokan busi ageung sareng laju ignition gancang.Puncak horsepower ngaronjat ku ngeunaan 8%, sarta torsi puncak ngaronjat ku ngeunaan 5%.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Barang

Parameter

Nyarios

Kapasitas nominal

105Ah

(25 ± 2) ℃, muatan baku sarta ngurangan

Tegangan has

12V

Résistansi Impedansi AC (1KHz)

≤0,5mΩ

muatan baku sarta ngurangan

Arus muatan / ngaleupaskeun

0,5C / 0,5C

(25±2) 2) ℃

Pegatkeun tegangan muatan / discharge

14.6V / 10V

muatan maksimum / ngurangan ayeuna

Ngeusi batre / ngurangan

1C/1C

Nurutkeun kana muatan kontinyu / pulsa na ammeters ngurangan

Pulsa muatan / ngaleupaskeun (30s)

15C/15C

Disarankeun lingkup SOC

10%~90%

NA

Suhu Ngecas

0 ℃ ~ 60 ℃

Nurutkeun kana muatan kontinyu / pulsa na ammeters ngurangan

Suhu Discharging

-30 ℃ ~ 60 ℃

Suhu neundeun

Jangka pondok (dina 1 bulan)

-20 ℃ ~ 45 ℃

NA

Jangka panjang (dina 1 taun)

0 ℃ ~ 35 ℃

Rentang kalembaban gudang

<95%

 

Ukuran batré

Kandel: 172mm Lebar: 330mm

Total jangkungna: 215mm

 
 

Beurat batré

14 kg

 
 

Siklus hirup

≥ 6000 kali

hawa: 25±2 ℃.

b80f5bab5b5796fe702d62f3dee0d07
4b4720a6f234d220f4123c77068d974
73992e9526f05d95bf0af786cc4cbf3

Fitur

Dina volume anu sami, kapasitas batré litium 50% langkung ageung tibatan batré timah-asam, sareng beurat batré litium tina volume anu sami 70% langkung hampang tibatan batré timah-asam.
Suhu kerja anu efektif tina batré litium nyaéta -20 ℃ -80 ℃, sareng suhu kerja batré asam timah nyaéta -20 ℃ -50 ℃
Kandaraan batré litium-ion moal ngamimitian upami diparkir panjang teuing.Saatos ngecas, éta tiasa dianggo sacara normal tanpa mangaruhan umur jasa.

photobank-2022-08-16T162336.585 (1)

FAQ

Q: Dupi angkutan barang dina ramatloka akurat?

A: Punten wartosan kami sateuacan anjeun mesen, angkutan barang standar dina situs wéb dasarna diitung dumasar kana harga angkutan udara biasa, nagara-nagara anu béda, beurat pesenan anu béda, angkutan barang anu béda.

Q: Naha cara pengiriman barang ka nagara urang kalebet pajeg?

A: Éta gumantung kana nagara sareng cara pengiriman anu anjeun pilih.Seuseueurna nagara Asia, kalolobaan nagara Éropa, Amérika Serikat, sareng Kanada gaduh saluran pengiriman anu kalebet pajak.

Q: Naha waktos angkot téh jadi lila jeung nomer tracking teu diropéa dina ampir sabulan?

A: Sakumaha anjeun terang, batré (utamina batré kakuatan tinggi) mangrupikeun komoditi khusus, syarat transportasi ketat pisan.

Kami ngangkut produk kami ku saluran logistik DG formal, éta langkung laun tibatan logistik normal, sabab peryogi ngantosan jadwal kapal / karéta.Kusabab khususna produk sareng logistik, nomer pelacak anu kami nyayogikeun moal diénggalan sateuacan barang ngalangkungan adat di nagara anjeun.Tong hariwang, barang anjeun masih dina angkutan normal.Nalika barang ngalangkungan adat di nagara anjeun, inpormasi pelacak bakal diropéa, sareng anjeun bakal nampi dina 3-5 dinten.

Q: Dupi produk ieu aman?

A: Lulus overcharge, leuwih ngurangan, leuwih suhu, sirkuit pondok, akupungtur jeung tés kaamanan séjén, euweuh seuneu, noexplosionatany kaayaan.

Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas luhur produk anjeun dikirim kuring?

A: Batré kami sadayana kelas A, Henteu masalah sabaraha anjeun mesen, kami bakal nguji unggal produk sateuacan dikirim.

Q: Batréna beurat pisan, naha bakal gampang ruksak di jalan?

A: Ieu ogé masalah concerm hébat ka urang.Saatos pamutahiran jangka panjang sarta verifikasi, bungkusan kami ayeunaverysafeandreliable.Nalika anjeun muka bungkusan, anjeun pasti bakal ngaraosan ihlas urang.

Q: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami