12V 24V 48V Dc Ka Ac 110V 220V Inverter Daya Gelombang Sinus Murni 3000W 6000W

Katerangan pondok:

Inverter biasa mangrupikeun prosés saderhana pikeun langsung ngarobih arus langsung kana arus bolak-balik, sedengkeun inverter gelombang murni frekuensi tinggi dikawasa ku CPU mikrokomputer sareng ngadopsi téknologi modulasi lebar pulsa PWM + SPWM pikeun ngarobih arus bolak kaluaran kana frékuénsi stabil sareng pangaturan tegangan., Arus gelombang sinus murni kalayan henteu aya najis sareng distorsi anu rendah.

Éta tiasa ngarobih arus langsung DC12V atanapi 24V kana arus bolak AC220V anu sami sareng kakuatan listrik pikeun alat listrik umum.Ieu mangrupakeun converter kakuatan merenah.

Ngagunakeun sirkuit thyristor pikeun ngarobah arus langsung kana arus bolak-balik, prosés sabalikna ieu pakait jeung rectification diartikeun inversion.

Ngarobah DC12V kana AC220V arus bolak-balik, mawa genah pikeun hirup anjeun.Nengetan nilai tegangan sistem catu daya batré litium nalika nganggo inverter kakuatan.


Rincian produk

Tag produk

FAQ

Q: Dupi angkutan barang dina ramatloka akurat?
A: Punten wartosan kami sateuacan anjeun mesen, angkutan barang standar dina halaman wéb dasarna diitung dumasar kana harga angkutan udara biasa, nagara anu béda, beurat pesenan anu béda, angkutan barang anu béda.Punten wartosan kami dina waktosna, kami bakal nyayogikeun anjeun cara pengiriman anu pangsaéna sareng pengiriman barang anu akurat.

Q: Dupi jalan pengiriman barang ka nagara urang kaasup pajeg?
A: Ieu gumantung kana nagara jeung cara pengiriman barang anjeun milih.Kaseueuran nagara Asia, kalolobaan nagara Éropa, Amérika Serikat, sareng Kanada gaduh saluran pengiriman anu kalebet pajak.

Q: Naha waktos angkot téh jadi lila jeung nomer tracking teu diropéa dina ampir sabulan?
A: Sakumaha anjeun terang, batré (utamina batré kakuatan tinggi) mangrupikeun komoditi khusus, syarat transportasi ketat pisan.

Urang transit produk urang ku channel logistik DG formal, éta leuwih laun ti logistik normal, sabab perlu ngadagoan jadwal DG kapal / karéta.Kusabab khususna produk sareng logistik, nomer pelacak anu kami nyayogikeun moal diropéa sateuacan barang ngalangkungan adat di nagara anjeun.Tong hariwang, barang anjeun masih dina angkutan normal.Nalika barang ngaliwatan adat di nagara anjeun, informasi tracking bakal diropéa, sarta anjeun bakal nampa eta dina 3-5 poé.

Q: Dupi produk ieu aman?
A: Lulus overcharge, leuwih ngurangan, leuwih suhu, sirkuit pondok, akupungtur jeung tés kaamanan séjén, euweuh seuneu, euweuh explosionatany kaayaan.

Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas luhur produk anjeun dikirim kuring?
A: Batré kami sadayana kelas A, Henteu masalah sabaraha anjeun mesen, kami bakal nguji unggal produk sateuacan dikirim.

Q: Batréna beurat pisan, naha bakal gampang ruksak di jalan?
A: Ieu ogé masalah concerm hébat ka urang.Saatos perbaikan sareng verifikasi jangka panjang, bungkusan kami ayeuna aman sareng dipercaya.Nalika anjeun muka bungkusan, anjeun pasti bakal ngaraosan kaikhlasan urang.

Q: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk?
A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami