2.48V 100Ah 200Ah 10Kw Prismatic51.2V 50Ah Batré Litium Lifepo4 Batré sareng Bms

Katerangan pondok:

bungkusan merenah

The Ruidejin Lithium Battery Pack gaduh desain anu kompak, tombol setelan anu merenah, monitor Bluetooth dina smartphone anjeun, sareng kabel sareng asesoris anu siap dipasang.

Pikeun ngabagéakeun kerjasama dunya, kami nampi OEM kalayan desain logo anjeun!

Rupa-rupa aplikasi

Garis Ruidejin tina bungkus batré Li-ion loba dipaké dina proyék tanaga surya pikeun pamakéan komérsial sarta industri.leuwih ti 6000 kali.

Siklus jero, dugi ka 90% batré DOD sareng fosfat, Ruidejin Powerwall diakui sacara global!

Fungsi komprehensif

modul batré litium Ruidejin bisa dipasang dina paralel jeung kotak combiner pikeun panangtayungan, sarta protokol komunikasi BMS terpadu maranéhanana bisa dipaké dina hibrid pinuh sareng kaluar-grid inverters!


Rincian produk

Tag produk

Pedaran pondok

Tipe

Modul

Powerwall

Modél

RS-LFP4850

RS-LFP48100

RS-LFP48150

RS-LFP48200

Kapasitas Batré [Ah]

50Ah

100Ah

150Ah

200Ah

Énergi Batré Nominal [kwh]

2.4

4.8

7.2

9.6

Puncak Kaluaran Ayeuna [Amp]

50

100

150

200

Beurat bersih

35

68

95

108

Ukuran [H*W*D, mm]

442*480*88

680*495*185

680*495*185

680*495*185

Rentang Suhu Operasi

-20 ~ 50 [℃]

Daur Kahirupan

> 6000

Tegangan Nominal [V]

48V

Komunikasi

BISA / RS485 / KONTAK garing

Sertipikat & Standar Kasalametan

TUV / CE / EN62619 / IEC62040 / UN38.3

Garansi

10 Taun

Alarem

Operasi Batré / Kaluar tina Batré / Kasalahan sistem

Aplikasi

Diterapkeun dina sistem off-grid sareng hibrida, Desain Kompak, Ekspansi Modular

Ngawaskeun & Protection

Kalayan panyalindungan BMS dina unggal Modul, sareng pemutus dipasang dina sistem

photobank - 2022-08-15T113625.776

FAQ

Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel?

A. Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

A. Sampel perlu 3 poé, waktu produksi masal perlu 5-7 minggu, éta gumantung kana kuantitas urutan.

Q3.Dupi anjeun gaduh wates MOQ?

A. Sumuhun, urang kudu MOQ pikeun produksi masal, éta gumantung kana angka bagian béda.1 ~ 10pcs urutan sampel geus sadia.MOQ rendah, 1pc pikeun mariksa sampel sayogi.

Q4.Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka dugi?

A. Ieu biasana nyokot 5-7 poé anjog.Maskapai penerbangan sareng pengiriman laut ogé opsional.

Q5.Kumaha neraskeun pesenan?

A. Firstly hayu urang nyaho sarat Anjeun atawa aplikasi.Bréh, Urang cutatan nurutkeun sarat Anjeun atawa saran urang.Thirdly customer confirms sampel sarta nempatkeun deposit pikeun urutan formal.Fourthly Urang ngatur produksi.

Q6.Éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk?

A. Sumuhun.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Q7.sertipikat mana anu anjeun gaduh?

A: Urang boga CE / FCC / ROHS / UN38.3 / MSDS ... jsb.

Q8.Kumaha ngeunaan garansi?

A: garansi 3 taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami